Ce bine că ești […]

WhatsApp Image 2016-09-02 at 09.39.40

 

M-am trezit într-o dimineață și am realizat că…lumea e mai mișto ca până atunci; că am un zâmbet tâmp pe față, insuportabil, că hatereala s-a mai domolit și că n-am un motiv să am draci pe nimeni și nimic. Ce-o mai fi însemnând și asta. Cine e atât de calm?! Se poate să creezi ordine în dezordine?

Apoi m-au izbit o grămadă de gânduri perfide și mi-am amintit că o viață avem și pare-mi-se că ar trebui trebui profitat de orice ne scoate din mizeria cotidiană; relaxare, respiro, trebuie să mai și râzi pe alocuri – iar eu mi-am găsit “fabrica de zâmbete”.

E de apreciat simțul umorului la cineva, dar pe ea se pretează cel mai bine. Se pretează bine pe ea; pe noi, îmbrățișați în cuvinte. Mi-am dat seama de la început că are un talent înnăscut la a-i face pe restul să o placă; că știe să atragă atenția, dar mai important, să fie în centrul ei. Am impresia că într-o întrevedere cu un personaj metaforic dintre ea și “Atenția” – machiată strident, cu o coasă “fashion” în mână – s-ar uita în ochii ei, i-ar da două palme și i-ar spune că e tânără, frumoasă și merită… pentru că poate; pentru că e plină de viață, de vise, de principii, e sigură pe sine și de ce poate să ofere; doar pentru că-i Luni.

Eu o percep ca pe o ambrozie pe tocuri; senzuală, independetă, ce emană sexualitate la tot pasul, doar prin simpla prezență; care stârnește intenții, reacții, zâmbete.

Iar pe mine … pe mine mă incită, excită, fascinează, e ca o copilă matură care știe să zică ce trebuie la momentul potrivit, mă face să-mi doresc mai mult. Mai mult de la ea, mai mult de la mine, de la viață, de la restul. Nu m-am mulțumit niciodată cu puțin, why settle now?!

Cred că e la ordinea zilei să ai genul de relație în care dominarea psihică să fie punctul culminant. Uite că se poate și altfel. Țigările ALTORA, altfel de relație, altfel de viață, altfel de perspective.

Se poate să te simți bine cu o persoană, să râzi, să discuți ore în șir despre totul și nimic – cu toate că te trezești în câteva ore – fără să-ți faci griji că principiile tale, te vor îngropa sigur și încet. Să te bucuri de lucrurile simple.

“În definitiv, cu cât vei ridica un zid mai înalt în jurul tău, cu atât va fi mai bun cel care-l va sări” – Tudor Chirilă, “Exerciții de echilibru”.

 

Ce mirare că sunt…

Al tău,

Alex B.

 

About Alex Bazilescu

https://www.facebook.com/alexgbazilescu/ Vezi toate articolele lui Alex Bazilescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: