„Scrisori către Rita” – part 1

5c324615b5cb27d1328538c7ef77ed11

„Scrisori către Rita” – part 1. – titlu inspirat de Kaos Moon

 

Draga mea,

Vreau să-ți spun că de-alungul timpului, am învățat că femeile sunt nebune. Sau mai degrabă zis, am ajuns la concluzia că e o axiomă, un pleonasm. N-am cunoscut una normală. Dar până la urmă normalitatea asta, fiind relativă la spațiu și timp, eventual și referință – e o prostie cruntă ca etalon; iar referința e Eva – de la Eva încoace, sunteți nebune! De atunci vă tot mănâncă. Tot căutați fructul interzis, sunteți într-o continuă, asiduă „analiză pe text”. Căci e balta plină de pește – pește stricat însă.

Iar tu, TU, draga mea, ești de trei ori nebună, vorba lui Tatu. O să-mi spui că era „femeie”. Nu, nu era!

Nu vreau să te impresionez cu nimic anume, sunt cine sunt – când mergi la cumpărături, că o faci foarte des, mai ales când ești stresată, nu întrebi dacă la rochia aia există modelul fără decolteu, o iei pe aia, că știi că ai sâni apetisanți și gata; păcat totuși că te plictisești repede de ea, iar când ajungi acasă, realizezi că o vei arunca alături de celelalte 500 de lucruri de care te-ai săturat dinainte să le porți măcar o dată. Pentru că … femeie!

Nici măcar nu-mi mai place să joc cărți. Cred că am jucat tot timpul la bluff, oricum ce contează? Mie îmi place să câștig iar tu știi asta. Iar pe tine cred că te-am câștigat – mai contează cum?

Sinceritatea mea e insuportabil de debordantă, iar tu nu poți să înțelegi cum de sunt așa. I really don’t care. Nu știu ce părere ai tu despre bărbați și sincer, nici nu-mi pasă.

Oricum, pretenții mari nu-mi permit să am, sunt îngropat în ale mele capcane pe care mi le-am pus singur de-a lungul timpului – iar acum, am început să le scot, treptat; sunt pe drumul cel bun, zic. Oricum, cea mai mare capcană am fost eu, iar asta ți se aplică de asemenea și ție, scumpo!

Impulsivitatea mea de zodie de pământ încăpățânată și capricioasă nu mă lasă să nu te vreau, total. Dezbrăcată peste mine, îmbrăcată cu cămașa aia albă pe care mi-o șifonezi de câte ori ai ocazia. Ba chiar o să te pun să mi-o speli, alături de incertitudinea ta de a te lăsa într-o cădere abruptă spre brațele mele care sunt acolo jos să te prindă.

N-am avut niciodată răbdare, dar cum niciodată nu trebuie să spui “niciodată”, o să recunosc că am avut. Credeam că nu o am, dar am găsit-o acolo, ascunsă. Era timidă, dar  și-a arătat chipul când credeam că a fugit de mine mâncând pământul – ca orice femeie normală, de altfel.

Cuvintele tale mă mângâie și seacă de fiecare dată când mă f*ți la icre. Mă enervezi, mă exasperezi, ești o copilă inocentă, dar enervantă, care se joacă fără scrupule cu focul, iar eu, prin firea mea idioată, sunt un vulcan care mocnește. Asta nu schimbă nimic – vorbele sunt doar vorbe, tu ești tu, alături de „crave-ul” meu pentru tine.

Da, nu o să-ți permit să exagerezi, să te crizezi, să faci pe nebuna – cum o fac alții. Eu nu sunt “alții” și dacă mă vei compara te voi chinui la nivel psihologic. O să-ți f*t creierii și o să te f*t și pe tine până vei obosi să mai faci asta. Îți place soarele? Soarele arde – dar nu la fel de tare ca mine! Mă voi răzbuna în felul meu meschin că ai avut curaj să mă compari cu UN altul.

Cred că poate am fost prea dur. Nu mă înțelege greșit, îți permit să faci ce vrei tu, dar nu vei obține nimic mai mult decât un sex pasional, pe care îl vrei oricum – de fapt, dacă mă gândesc mai bine, cred că de asta te și manifești așa de cele mai multe ori:

Vrei p**ă! – și ti-e rușine să recunoști.

Timpul m-a învățat să îmi controlez posesivitatea, sau poate m-am maturizat? Pe dracu’, sunt un copil; până și eu știu asta. Insă, nu mai îmi pasă așa de tare că ești cu UN el, atâta timp cât te gândești la mine când e în tine – ești a mea. Tu vrei atenție, am știut asta din prima secundă, însă eu încă am multe de făcut cu mine ca să pot să ți-o ofer tot timpul. Eu te vreau, fără tine intru în sevraj,  hai să ajungem la un compromis.

Nu-mi scoate ochii cu el, sau cu ce ai tu în cap cum că eu îți vreau ție un rău absolut,că nu vreau să fii fericită! Poți să i-o și sugi din punctul meu de vedere când citești asta. Nu am vrut nimic niciodată de la tine, poate doar trupul tău și prezența. Nu mă interesează ce faci tu în timpul tău liber, atâta timp cât ești a mea când am eu nevoie de tine. Știu că și tu ai nevoie de mine – altfel nu m-ai căuta crizată de fiecare dată.

In viziunea mea, eu tot timpul am știut să ascult, tu n-ai știut să mă exploatezi!

 

Cărțile au fost fold-ate de mult,

/Alex B.

About Alex Bazilescu

https://www.facebook.com/alexgbazilescu/ Vezi toate articolele lui Alex Bazilescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: